3 ζωτικής σημασίας εργαλεία ασφάλειας για επιχειρήσεις

3 ζωτικής σημασίας εργαλεία ασφάλειας για επιχειρήσεις

Mai 22, 2023 0 Von admin

Στον σημερινό υπερανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο, η παραμονή μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι πιο σημαντική από ποτέ, με οποιοδήποτε συγκεκριμένο πλεονέκτημα να αποδεικνύει πιθανώς τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και απώλειας.

Το να βεβαιωθείτε ότι η αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας παραμένει προστατευμένη από κυβερνοεπιθέσεις και άλλες διαδικτυακές απειλές μπορεί να είναι ένα ζωτικό μέρος αυτού, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία σας διατηρεί προστατευμένα τα πολύτιμα δεδομένα και τα συστήματά της.

Αν όμως δυσκολεύεστε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας, μην ανησυχείτε – η βοήθεια είναι διαθέσιμη.

VPN

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, η χρήση ενός Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου ή VPN, είναι ένα κρίσιμο πρώτο βήμα για τη διατήρηση της ασφάλειας τόσο αυτών όσο και των εργαζομένων τους.

Εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη χρήση ενός VPN, ουσιαστικά, το εργαλείο μπορεί να σας κρατήσει ασφαλείς στο διαδίκτυο, συγκαλύπτοντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο για να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε όποια χώρα επιλέξετε, κρατώντας αποκλεισμένους τρίτους, όπως διαφημιστές ή χάκερ. παρακολουθώντας τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ή παρακολουθείτε την τοποθεσία σας.

Αν και είναι κυρίως δημοφιλές για ψυχαγωγικούς σκοπούς, ένα VPN μπορεί επίσης να είναι απίστευτα χρήσιμο όταν συνδέεστε σε ένα προστατευμένο δίκτυο, όπως στο χώρο εργασίας σας, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας που μπορεί να ενισχύσει την ασφάλεια των εργαζομένων σας και τα εταιρικά σας συστήματα.

Διαλέξτε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης

Όπως όλοι ελπίζουμε να γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι πάντα καλή ιδέα να διατηρείτε τους κωδικούς σας φρέσκους, αλλάζοντάς τους κάθε λίγους μήνες, εάν είναι δυνατόν.

Η χρήση διαφορετικού, δύσκολο να μαντέψει κανείς κωδικό πρόσβασης για κάθε διαφορετικό λογαριασμό, συνδυάζοντας γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ασφάλεια σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν επαναχρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε διαφορετικούς λογαριασμούς, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ένας να παραβιαστεί για να γίνουν και όλοι οι άλλοι.

Ωστόσο, η παρακολούθηση όλων των πληροφοριών σύνδεσής σας μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά εάν ακολουθείτε τις βέλτιστες πρακτικές και βεβαιωθείτε ότι οι κωδικοί πρόσβασής σας είναι μοναδικοί και περίπλοκοι. Η ύπαρξη ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να αποθηκεύσετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σε μια τοποθεσία – χωρίς ποτέ να χρειάζεται να τους γράψετε.

Ενεργοποιήστε ένα τείχος προστασίας

Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει και επεκτείνεται, αναμφίβολα θα γίνει μια πιο ελκυστική πρόταση – όχι μόνο για επενδυτές και πελάτες, αλλά και για εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

Όλες οι εταιρείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι η προστασία της ασφάλειάς τους είναι μέχρι το μηδέν αυτές τις μέρες, όχι μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσετε ότι η ταυτότητά σας παραμένει προστατευμένη. Η επαγρύπνηση για οτιδήποτε ύποπτο είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος δράσης, επομένως βεβαιωθείτε ότι τα email ή οι ιστότοποι με τους οποίους αλληλεπιδράτε είναι νόμιμα, ειδικά εάν σας ζητούν προσωπικά ή επαγγελματικά δεδομένα, ώστε να μην δίνετε πολύτιμα δεδομένα χωρίς να το γνωρίζετε .


Αυτό το άρθρο ήταν από t-break Τεχν και αδειοδοτήθηκε νόμιμα μέσω της Industry Dive Αγορά περιεχομένου. Απευθύνετε όλες τις ερωτήσεις αδειοδότησης στο [email protected].