Πώς να περάσετε μια ώρα ανάμεσα στις διαλέξεις στο UCD

Πώς να περάσετε μια ώρα ανάμεσα στις διαλέξεις στο UCD

März 30, 2017 0 Von admin

Η πρέσβειρα φοιτητών εμπορίου Elizabeth Denton ρίχνει μια ματιά σε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους οι φοιτητές στο UCD μπορούν να αφιερώσουν το χρόνο τους μεταξύ των διαλέξεων

Αν ποτέ βρεθείτε στην πανεπιστημιούπολη του UCD με μια ώρα να αφιερώσετε μεταξύ των διαλέξεων, μην φοβάστε, καθώς αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός σας για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Τι καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε από το βραβευμένο γυμναστήριο του UCD; Με μια πισίνα πενήντα μέτρων συνδεδεμένη (που περιλαμβάνει σάουνα παρεμπιπτόντως), θα ήταν κρίμα να μην το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι δεν θα εμφανιστείτε στην επόμενη διάλεξή σας μυρίζοντας χλώριο, καθώς η πισίνα χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία φιλτραρίσματος.

καγιάκ5

Εάν δεν είστε λάτρης της κολύμβησης, γιατί να μην δοκιμάσετε ένα από τα δωρεάν μαθήματα γυμναστηρίου; Υπάρχουν πάνω από εκατό για να διαλέξετε, θα βρείτε πάντα κάτι που ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμά σας. Εάν θέλετε απλώς να γυμναστείτε, χρησιμοποιήστε το δωρεάν εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε μαθητής UCD.

Εάν το γυμναστήριο δεν σας αρέσει, το UCD προσφέρει 8 χιλιόμετρα περιπάτους στο δάσος γύρω από την πανεπιστημιούπολη. Υπάρχουν μάλιστα φήμες ότι μπορείτε να βρείτε μια μυστική λίμνη κοντά σε μία από αυτές.

Περίπατοι στο δάσος και λίμνες

Εάν δεν σας αρέσει καθόλου η μετακόμιση, γιατί να μην ενωθείτε με τους φίλους σας και να καθίσετε σε ένα από τα πολλά καφέ στην πανεπιστημιούπολη του UCD. Με τουλάχιστον ένα σε κάθε κτίριο, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει ένα με ελεύθερο κάθισμα ή είδος μάφιν που σας αρέσει. Από τα Starbucks στο Lochlann Quinn Business School μέχρι το Poolside Café στο UCD Gym, βρίσκεστε πάντα κοντά σε ένα καφέ. Για να μην ξεχάσετε τα πρόσφατα εγκαίνια του Chopped, μπορείτε να είστε υγιείς και να μην πηγαίνετε κοντά στο γυμναστήριο.

Δεδομένου ότι οι προθεσμίες ή τα ενδιάμεσα είναι κοντά, η βιβλιοθήκη James Joyce είναι πάντα εκεί για εσάς. Κατά σύμπτωση, το κατάστημα της Ένωσης Φοιτητών από κάτω πουλά καφέ. Υπάρχουν επίσης τρεις άλλες βιβλιοθήκες στην πανεπιστημιούπολη στα κτίρια Health Science, Richview και Veterinary, οπότε τουλάχιστον έχετε επιλογή.

JJ Library

Αν ήσασταν αρκετά σοφοί για να ενταχθείτε σε μια από τις πολλές κοινωνίες στην αρχή της χρονιάς (ακόμα κι αν το κάνατε απλώς για τις εκπτώσεις), δεν είναι ποτέ αργά για να εμπλακείτε. Πολλοί από τους αθλητικούς συλλόγους έχουν προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συναντήσετε κόσμο και να παραμείνετε σε φόρμα.

Καθώς η ώρα πλησιάζει στο τέλος, γιατί να μην χαλαρώσετε δίπλα στη λίμνη και να παρακολουθήσετε τους κύκνους με φίλους. Όταν ο καιρός είναι ούτως ή άλλως ζεστός, αυτό είναι εύκολα το πιο δημοφιλές σημείο στην πανεπιστημιούπολη.