Μελέτη UCD Business – myUCD Blog

Μελέτη UCD Business – myUCD Blog

Juni 25, 2017 0 Von admin

Ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε επιχειρήσεις στο UCD; Λοιπόν, εδώ είναι μια γρήγορη ανάλυση.

Υπάρχουν 6 πτυχία που προσφέρονται από το UCD Scandinavia Quinn School of Businessδείτε μια επισκόπηση ενός από τα πιο δημοφιλή πτυχία, του Bachelor of Commerce παρακάτω:

Δείτε εδώ το Business Course Pathway.

Γρήγορα γεγονότα:

  • Ο θεμέλιος λίθος για το κτίριο που τέθηκε το 2001 από τους Lochlann και Brenda Quinn, οι μαθητές μετακόμισαν το επόμενο έτος.
  • Μόνο ιρλανδικό σχολείο που φιλοξενεί και τα δύο AACSB διαπίστευσης και της κορυφαίας ευρωπαϊκής διαπίστευσης EQUIS.
  • Το κτίριο αποτελείται από παραδοσιακές διαλέξεις, διαδραστικά μαθήματα, σεμινάρια και ανεξάρτητες ομαδικές δραστηριότητες.
    • Στούντιο παρουσίασης: η οπτικοακουστική τεχνολογία επιτρέπει στους μαθητές να εξασκήσουν τις δεξιότητες παρουσίασης. Μπορείτε να ηχογραφήσετε και να αποπληρώσετε παρουσιάσεις για ομαδικές εργασίες ή συνεντεύξεις.
    • Χώροι εργασίας ομάδας: προωθεί την ομαδική εργασία
    • Deloitte Data Analytics Lab: περιέχει τερματικά οικονομικών δεδομένων του Bloomberg, τα οποία είναι επαγγελματικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον κόσμο της χρηματοοικονομικής, των επενδύσεων, του ταμείου, της επιχειρηματικής έρευνας και της ανάλυσης δεδομένων. Παρέχεται υπηρεσία εκπαίδευσης και υποστήριξης για να βοηθήσει τους μαθητές στη χρήση αυτού του λογισμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές UCD Business, ρίξτε μια ματιά myUCD.

Γιατί να μην ελέγξετε μόνοι σας την Πανεπιστημιούπολη UCD και το Lochlann Quinn School of Business, κάνοντας κράτηση σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις μας περιηγήσεις.