Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσεται με τον κατάλληλο συνεργάτη

Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσεται με τον κατάλληλο συνεργάτη

Mai 20, 2023 0 Von admin

Λογότυπο Five Star FurnitureΟταν Έπιπλα Πέντε Αστέρων Έγινε για πρώτη φορά πελάτης της Byline Bank το 2010, ήταν ένα μικρό, οικογενειακό και λειτουργικό κατάστημα επίπλων. Αφού ο αγαπημένος ιδιοκτήτης πέθανε απροσδόκητα, οι γιοι του ανέλαβαν την επιχείρηση ενώ ήταν ακόμη έφηβοι.

Από τότε, με τη συνεργασία της Byline, η Five Star Furniture έχει αυξηθεί από μια ενιαία τοποθεσία σε πέντε μεγάλα καταστήματα λιανικής σε όλη την περιοχή του Σικάγολαντ (στο Burbank, στο Oak Lawn, στο Bridgeview και στο Arlington Heights, στο Illinois και στο Merrillville της Ιντιάνα).

Ο ιδιοκτήτης Mahmood (Mike) Suleiman περιγράφει την εξυπηρέτηση πελατών της Byline ως «απαράμιλλη». Ως κύρια τράπεζα της Five Star Furniture, η Byline έχει υποστηρίξει την επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια με διάφορες τραπεζικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πιστωτικής γραμμής που βοήθησε στη χρηματοδότηση της επέκτασής τους. Ο Mike διαβουλεύεται με τους τοπικούς τραπεζίτες του σχεδόν καθημερινά για διάφορα θέματα, όπως καταθέσεις, επεξεργασία αντικειμένων και άλλες υπηρεσίες.

Ο Mike λέει για τη λειτουργία μιας επιχείρησης: «Η οικογένεια και οι φίλοι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Όταν είστε ιδιοκτήτης μιας εταιρείας, η οικογένειά σας έχει μια εταιρεία. είστε μαζί και πρέπει να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον».

Εδώ στο Byline, δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Είναι τιμή μας που έχουμε την Five Star Furniture ως μέρος της οικογένειας των ακμάζων μικρών επιχειρήσεων Byline.

Η Byline Bank προσφέρει μια σειρά από λύσεις χρηματοδότησης επιχειρήσεων για να βοηθήσει εταιρείες όπως η Five Star Furniture να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες τους. Μάθε περισσότερα.