Διατήρηση μιας μικρής επιχείρησης

Διατήρηση μιας μικρής επιχείρησης

Mai 20, 2023 0 Von admin

Μόνο λογότυπο κομμωτηρίουΗ Kristine Singer γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για τις απρόβλεπτες προκλήσεις της διαχείρισης μιας μικρής επιχείρησης. Ως ιδιοκτήτης του Μόνο σαλόνι, η Singer επέστρεψε στο Σικάγο από ένα Σαββατοκύριακο διακοπών για να βρει μια από τις δύο τοποθεσίες της στο West Loop κάτω από το νερό — κυριολεκτικά. Οι σωλήνες της γειτόνισσας της στον επάνω όροφο είχαν σκάσει ενώ έλειπε και η πλημμύρα κατέστρεψε μεγάλο μέρος του χώρου του στούντιο και του αποθέματός του.

Την ίδια εβδομάδα, ο τραπεζίτης της στο Byline, Jennifer Cortese, έτυχε να κάνει check-in. Η Singer είπε στην Cortese τις ανησυχίες της σχετικά με τη δυνατότητα κάλυψης μισθοδοσίας και αντικατάστασης αποθεμάτων, ενώ περίμενε να διεκπεραιωθεί η αξίωση ασφάλισης και να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Λόγω της αξιόπιστης σχέσης του Singer με την Byline Bank, η Cortese μπόρεσε να εγκρίνει και να χρηματοδοτήσει μια πιστωτική γραμμή κεφαλαίου κίνησης εντός 90 λεπτών μέσω της απλοποιημένης διαδικασίας. Αυτά τα κεφάλαια επέτρεψαν στη Solo Salon να συνεχίσει να λειτουργεί.

«Θα έλεγα σε όποιον ξεκινά τη δική του επιχείρηση να βεβαιωθεί ότι σχεδιάζει οικονομική υποστήριξη και αποθεματικά», λέει ο Singer. «Το χρειάζεσαι για τα πάντα και, πιστέψτε με, δεν θα σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες».

Στην Byline, καταλαβαίνουμε ότι η αντίδραση στο απροσδόκητο είναι μέρος της δουλειάς για κάθε ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης. Είμαστε περήφανοι που χτίζουμε σχέσεις με τους πελάτες μας, ώστε να γνωρίζουμε τις σωστές λύσεις που πρέπει να προσφέρουμε όταν προκύπτουν ανάγκες.

Ο Singer λέει, «Η οικοδόμηση τραπεζικών σχέσεων στη Byline δεν μοιάζει με τις άλλες τραπεζικές μου εμπειρίες. Αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν τη μεγάλη εικόνα της επιτυχίας που σχεδιάζετε για να την υποστηρίξουν».

Το να βοηθήσουμε να διατηρήσουμε το Solo Salon «στη ζωή» είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους τιμούμε τις σχέσεις μας με τους επιχειρηματικούς πελάτες μας.

Η Byline Bank προσφέρει μια σειρά από λύσεις χρηματοδότησης επιχειρήσεων για να βοηθήσει εταιρείες όπως η Solo Salon να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες τους. Μάθε περισσότερα.