Γνωριμία |  Byline Bank

Γνωριμία | Byline Bank

Mai 19, 2023 0 Von admin

Λογότυπο κατασκευής RHKΟταν Κατασκευή RHK ήρθαν στην Byline Bank για ένα δάνειο, ήθελαν έναν τραπεζίτη που θα καταβάλει προσπάθεια να γνωρίσει τις προκατασκευές, την τοιχοποιία και τις δραστηριότητές τους. Γνωρίζοντας ότι όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το εμπόριο σπάτουλας μπορεί να μην κατανοούν τις προκλήσεις της κατασκευαστικής τους ειδικότητας, η RHK δεσμεύτηκε να βρει έναν συνεργάτη που θα επένδυε στο να μάθει πώς οι επιχειρηματικές τους ανάγκες μπορεί να διαφέρουν από τους παραδοσιακούς εργολάβους στον κατασκευαστικό κλάδο.

Ως εταιρεία κατασκευής επιχειρήσεων που ανήκει σε γυναίκες, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον τραπεζικό τους εταίρο να υποστηρίξει την ανάγκη τους για πρόσβαση σε κεφάλαια και πόρους δανεισμού. Η Byline διακρίθηκε αφιερώνοντας χρόνο για να μάθει τις ιδιαιτερότητες των αναγκών της RHK και να συμμετάσχει στο επιχειρηματικό μας πρόγραμμα για να βοηθήσει με τις προτεραιότητες κεφαλαίου και δανεισμού της.

Η οικογένεια RHK Construction προέρχεται από επτά γενιές κτιστών που καλύπτουν τρεις αιώνες οικοδομικής παράδοσης. Έχουν πάθος για πρωτοποριακές λύσεις οικοδόμησης, βοηθώντας τις τοπικές κοινότητες να αναπτυχθούν και προάγοντας την εκπαίδευση σε αυτές τις κοινότητες. Το RHK επισκέπτεται τακτικά τοπικά σχολεία για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν για τις διάφορες μορφές εκπαίδευσης και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που υπάρχουν στα επαγγέλματα. Λόγω της δέσμευσής τους για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη της κοινότητας, η RHK ήθελε έναν τραπεζικό συνεργάτη που έκανε το ίδιο. Το βρήκαν στην Byline Bank.

Όσον αφορά τις επενδύσεις και τη δημιουργία σχέσεων στην τοπική κοινότητα, η RHK Construction και η Byline Bank ταιριάζουν απόλυτα.

Η Byline Bank προσφέρει μια σειρά από λύσεις χρηματοδότησης επιχειρήσεων για να βοηθήσει εταιρείες όπως η RHK Construction να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες τους. Μάθε περισσότερα.